Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияАлън Лихтман - историкът, успявал да предвиди резултата

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияАлън Лихтман - историкът, успявал да предвиди резултата
Коментари Харесай

Историк, познал всички президенти на САЩ: Джо Байдън ще е новият обитател на Белия Дом

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Алън Лихтман - историкът, успявал да планува резултата на всички избори от съвсем 40 години насам, предвижда, че Джо Байдън ще завоюва борбата с Доналд Тръмп.

" От Роналд Рейгън през април 1982 година до момента съм познал всички новоизбрани президенти. Ще ви кажа кой ще завоюва като се позовавам на моите 13 правилото за наблюдаване на Белия дом. Когато отговаряте на единствено 6 правилото, мога да кажа, че ще загубите Белия дом. Тръмп има 7 точки против себе си, тъй че моята прогнза е, че Доналд Тръмп ще загуби изборите, а Джо Байдън ще е идващият президент на Съединени американски щати ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Все отново съм човек, несъмнено, че мого да направя и неточност, само че имам добра известност, тъй че можете да разчитате, че това е прогноза с доста огромна акуратност. Първият е, че републиканците се показаха зле на междинните избори през 2018-а. Второто е, краткосрочната прогноза за икономиката- влязохме в криза в изборната година. Дългосрочната прогноза за стопанската система също не е в негова изгода. Социалната тематика също не е в негова изгода поради всичко, което се случва в страната. Скандалите - обичаният ми индикатор. Доналд Тръмп е едвам третият президент подложен на импийчмънт. А и във външната политика зетят на Тръмп - Джаред Къшнър, раздухваше триумфа на сделките сред Израел и някои арабски страни с посредничеството на Белия дом. Но да сме наясно - външната политика имаше единствено един път значение за изборите в Съединени американски щати - когато Рейгън реализира колосален триумф, сключвайки контракт със Съюз на съветските социалистически републики за ограничение на въоръженията. И последният и най-съществен индикатор, който мери персоналните качества на претендента - Тръмп не покрива моята формулировка за допустимо най-харизматичният претендент, който може да притегли маса нови гласоподаватели. Напротив, той се обляга на една тясна основа - 60 % от американците не му имат вяра и не го харесват ", съобщи Лихтман.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР